Mitsubishi Airconditioning - Koelklimaattechniek - Aero Airco & Warmtepomp installateur

Published Apr 02, 22
3 min read

Verwarmen Met Een Airco - Aero Airco & Warmtepomp installateur

Aero Airco & warmtepomp specialist

0475 65 15 08
Airco installateurs

Een dergelijk systeem kan er immers niet alleen voor zorgen dat uw woning wordt opgewarmd, bovendien kan ze tijdens de zomer ook nog eens voor de nodige verkoeling zorgen. Hoe dat precies in z’n werk gaat vertellen we u graag in dit artikel. Gelijkmatig koel houden van uw woning Indien u de keuze maakt om te investeren in een warmtepomp welke dienst moet doen als airco voor uw woning is het altijd belangrijk om er rekening mee te houden dat deze niet in staat is om uw huis op korte termijn koel te maken en te houden.

Wat Kost Een Warmtepomp? - Aero Airco & Warmtepomp installateurLucht/lucht Warmtepomp Om Mee Te Verwarmen En Te Koelen - Aero Airco & Warmtepomp installateur

Na het instellen van deze temperatuur zal de warmtepomp er voor zorgen dat de temperatuur in huis min of meer constant rond deze waarde draait. Dit zorgt er voor dat de pomp slechts minimale inspanningen dient te leveren om de temperatuur bij te stellen en dat komt het energieverbruik uiteraard alleen maar ten goede.

Let wel op, de prijs van een combiwarmtepomp ligt vaak iets hoger dan u op het eerste zicht zou verwachten. De investering mag dan relatief hoog zijn, u beschikt wel over een zeer efficiënte en bovendien energiebesparende manier om uw woning zowel op te warmen als af te koelen wanneer nodig.

Airco-warmtepompen Voor Verwarmen En Koelen - Aero Airco & Warmtepomp installateurAlles Over De Kosten Van Verwarmen Met Airco - Mygo - Aero Airco & Warmtepomp installateur

Een zogenaamde combiwarmtepomp die perfect in staat is om uw woning af te koelen tijdens de heetste zomerdagen is op dit vlak de vreemde eend in de bijt. Voor een dergelijk systeem geldt namelijk dat er vandaag de dag wel degelijk een subsidie verkrijgbaar is die kan oplopen tot een bedrag van zomaar even 3.

Verwarming Met Lucht/lucht-warmtepomp: Kansen En Valkuilen - Aero Airco & Warmtepomp installateur

Airco In Huis Plaatsen: Mogelijkheden En Prijzen - Aero Airco & Warmtepomp installateurKostprijs Warmtepomp - Aero Airco & Warmtepomp installateur

Het mag dan ook duidelijk zijn, wanneer u op zoek bent naar een financieel interessante airco kan een warmtepomp beslist een interessante keuze zijn.

Wanneer u een overcapaciteit heeft van uw zonnepanelen en u dus meer elektriciteit opwekt dan u verbruikt, kunt u die elektriciteit inzetten voor een airconditioning en kost het u niets! Een airconditioning is een warmtepomp. We hebben verschillende kosten van een warmtepomp op een rij gezet op deze pagina: Ook verwarmen Een airconditioning blaast koude of warme lucht uit.

Airco En Verwarmen - Mogelijkheden - Verduurzaming ... - Aero Airco & Warmtepomp installateurKostprijs Warmtepomp - Aero Airco & Warmtepomp installateur

En waarom is dat een voordeel? Doorgaans bezoekt u een kamer boven in uw huis minder vaak dan de ruimtes beneden, zoals de woonkamer en keuken etc. Waarom zou u dan in de winter continu de verwarming boven aan zetten? Dat hoeft dus niet met een moderne airconditioning. Een ander woord voor een moderne airconditioning is een lucht/lucht warmtepomp.

Koelen Warmtepomp: Actief Of Passief Koelen? + Prijs - Aero Airco & Warmtepomp installateurVerwarmen Met Airco: Mogelijkheden, Voordelen & Prijs - Aero Airco & Warmtepomp installateur

Hierdoor verbruikt u dus minder vaak energie. Doordat u in de winter geen gebruik meer hoeft te maken van uw radiator, kunt u de kosten voor de airconditioning zelfs terugverdienen. De airconditioning kan het verwarmen overnemen en dit is energiezuiniger dan op gas.